het ergste is achter de rug. Ik heb nu nog een week recup te goed . Daar ben ik blij om. Nu het niet elke week is, heb ik meer recuperatie meer momenten om te genieten. Ik moet nog steeds doseren maar we leren bij. Ik merk wel dat ik hard moet oppassen voor virusjes enzo. Mijn weerstaand staat heel laag. Ik heb 2 snotters thuis en ik ben er ook tegen aan het vechten. Maar voor de rest ben ik goed.

Door mijn vorige recup periode van 3 weken is ook mijn haar beginnen groeien. In elk geval ik denk dat het daardoor komt. Ik vrees wel dat het terug zal uitvallen door de start van deze 4 laatste therapieën. Maar het geeft me toch hoop dat het snel begint te groeien. Ik denk dat ik vrij snel een kort kopke zal hebben. Ik ben ook al in de helft dus als alles op schema blijft gaan, kan ik binnen een maand zeggen dat ik erdoor ben en kan ik terug beginnen bloeien ?

als de ?schijnt begint mijn bloeiperiode

 

image image