gisteren ben ik nog eens op controle moeten gaan. Het geneest goed maar er was toch vochtophoping. Spuit erin en eruit zuigen. Ja er zijn aangenamere dingen maar peanuts tov wat ik al allemaal achter de rug heb. ¬†Ondertussen is de lente begonnen. De zo’n schijnt vandaag maar ik voel me slecht. Straks zelf maar eens naar de dokter. Na alle virussen die in huis hangen, heb ik zelf prijs.

en zoals gewoonlijk als het fysiek minder gaat, wordt het mentaal ook weer zwaar. Ik wil gewoon kunnen genieten van het mooie weer en af en toe rusten. maar sinds maart heb ik buikgriep gehad, zieke kindjes, operatie, en nu vrees ik sinusitis. Mijn weerstand is volledig weg. De fysieke impact komt nu pas naar boven. Dus ik wordt door mijn lichaam beperkt.

om dan toch ook iets positief te kunnen zeggen: de microscopische onderzoeken waren goed dus negatief : alles clean. Dit was de best mogelijke uitkomst die ik kon krijgen. Joehoe !!!!! En nu proberen de komende dagen goed te rusten zodat ik snel weer op de been ben. Dat heb ik nu wel verdiend. Al zeg ik het zelf ?